algo de nubes
  • Màx: 15.68°
  • Mín: 12.54°
13°

Els socis recullen firmes per a les noves concessions del Club Nàutic

S'oposen a la iniciativa de la directiva i fan una proposta alternativa

GLÒRIA JULIÀ. Felanitx.
Els titulars d'amarraments del Club Nàutic de Portocolom presentaren ahir més de 80 firmes, en contra de la proposta de la directiva pel que fa a la renovació de les concessions dels amarratges, alhora que han fet pública una comparativa de les propostes. La iniciativa haurà de ser votada a una junta general extraordinària.

En aquesta comparativa, els titulars hi exposen les dues propostes referents a la proporció d'amarratges que s'han de posar a la venda, així com també els preus que s'han d'establir per a aquests amarraments.

Segons avançà aquest diari, fa uns mesos que hi ha discrepàncies entre els socis titulars d'amarratges i la junta directiva, causades per la renovació de les concessions, que han de ser vigents els propers 30 anys. Aquest passat divendres es reuniren els titulars per resoldre d'una manera alternativa les concessions.

En la proposta que ahir presentaren a la directiva, acompanyada de més de 80 firmes, els socis propohi sen que, en comptes de posar a la venda un 50 % dels amarraments "com proposa la directiva" sigui un 80%, ja que «ho permet la concessió, tot i que els titulars actuals tindrien prioritat». D'altra banda, proposen que el preu sigui el resultat de repartir la inversió entre els adjudicataris dels amarratges i el preu cànon s'inclouria dins les despeses que generi la mateixa explotació. Segons els titulars, «És inadmissible que vulguin cobrar les despeses dels pròxims trenta anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.