algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

La piscina coberta municipal fa la funció d'instal·lació comarcal

Augmenten els socis dels pobles on les piscines tenen problemes

ELENA BALLESTERO Alcúdia.
La piscina coberta municipal d'Alcúdia està assumint un paper comarcal, després que altres municipis com Santa Margalida, Inca i sa Pobla hagin patit problemes amb les seves instal·lacions.

El trenta per cent dels usuaris de la piscina coberta d'Alcúdia procedien, ja a començament d'estiu, de fora del municipi i s'espera un increment d'aquesta xifra després de l'anunciat tancament de la piscina de Santa Margalida, on el mateix concessionari, Gesport, ha renunciat a continuar gestionant les instal·lacions per les deficiències que presenta el complex.

Dels 1.341 socis registrats a la piscina coberta d'Alcúdia el juliol passat, el 71 per cent eren veïns del municipi. De la resta, destaquen els usuaris de Pollença (126) i els de Can Picafort (61), seguits de prop dels de sa Pobla (50).

Mentre que a Pollença la piscina coberta està encara en construcció, cal dir que tant al municipi de Santa Margalida com asa Pobla disposen d'unes instal·lacions similars, però des de la seva inauguració les piscines cobertes municipals han estat objecte de tancaments polèmics.

L'equip de govern de Santa Margalida anuncià fa uns dies el tancament immediat de les seves instal·lacions perquè no podia garantir el servei després d'anys de tancaments intermitents provocats per deficiències a les obres.

La piscina de sa Pobla també ha sofert tancaments intermitents, encara que en aquests moments està oberta al públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.