algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

Dos nins resulten cremats a Son Sardina en l'incendi d'una caravana

Els infants, d'uns vuit anys d'edat, estaven jugant amb petards

Dos infants d'uns vuit anys d'edat estan ingressats en observació a l'hospital de Son Dureta, després que haguessin sofert cremades a la cara i a les mans durant un incendi que s'esdevinugé en una caravana a les proximitats de Son Sardina. L'incident es registrà a primera hora d'ahir al matí en un enorme solar situat a prop del carrer Bessó, una travessia del camí de Passatemps.

Segons diversos testimonis, els infants estaven jugant amb petards als voltants del vehicle, aparcat al costat d'un enorme dipòsit. Encara que s'ignora de moment com s'hauria pogut iniciar l'incendi, les primeres dades apunten que un dels petards n'hauria estat la causa.

Vehicle incendiat  

En qüestió de pocs minuts, la caravana fou completament devorada per les flames i els menors sofriren algunes cremades.
Un particular avisà els Bombers de Palma, que desplaçaren un vehicle per apagar les flames. Precisament, als voltants de la zona hi havia un nombrós grup de bombers ajudant a retirar les branques caigudes pel temporal que assolà bona part de Mallorca dijous horabaixa.

Tot i així, l'accés al lloc no va ser fàcil per als efectius de la Policia Local de Palma ni tampoc per a les patrulles del Cos Nacional de Policia, ja que la caravana es trobava ubicada en un lloc que quedava bastant apartat.

Trasllat a Son Dureta  

Malgrat que els bombers arribaren a l'indret al cap d'uns minuts, el foc ja havia devorat per complet el vehicle, del qual només quedaren uns quants ferros retorçats i les llantes de les rodes.

De fet, abans de l'arribada de l'ambulància del 061, un particular traslladà amb el seu propi cotxe els dos infants fins a l'hospital de Son Dureta.

Allà foren atesos de diverses cremades a la cara, encara que el seu estat no és greu, segons informaren fonts d'aquest centre hospitalari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.