algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

El menor apallissat a Palma sofrí cinc agressions més de companys al col·legi

Educació obrí ahir una investigació i visità el centre on es produïren els fets

72108
El menor és a casa seva convalescent, amb lesions greus a causa de la pallissa que li pegaren tres companys de classe.

En almenys cinc ocasions ha estat atès en centres mèdics el menor apallissat en un col·legi de Palma per agressions de companys de classe. La seva mare denuncia que sofreix «bulling» des de fa anys i ahir lamentà que la Conselleria i els responsables docents només hagin adoptat mesures arran que aquest diari revelàs ahir el drama de l'escolar.«Han estat, almenys, cinc agressions "recordà ahir Maria Àngels". En una d'aquestes, un company l'estampà contra un fanal; una altra vegada li trepitjaren els dits d'una mà; també li pegaren a un ull i a l'orella i, finalment, li clavaren els punys a la columna vertebral quan estava inclinat bevent en un assortidor d'aigua».

Ahir dematí, segons confirmà la progenitora, inspectors de la Conselleria d'Educació es desplaçaren al col·legi públic de la carretera de Valldemossa per entrevistar-se amb el director del centre i conèixer els detalls de l'agressió que es produí dijous. «Em sembla una vergonya que només es decideixin a intervenir quan apareix al vostre diari», opinà.La mare de l'escolar es mostra també molt preocupada per la seqüeles psicològiques que pot arrossegar el seu fill: «Si fa anys que sofreix persecució escolar per part d'altres companys de classe, és lògic que estigui molt afectat anímicament. Té por que li facin mal, perquè està acostumat que li peguin cops. Per ell, rebre clotellades cada dia és una cosa normal».

El nin atacat continua a casa seva, convalescent de les seves lesions. A Son Dureta li detectaren un traumatisme cranial, un esquinç cervical «important», una fissura a l'espatla i cops i hematomes en diferents parts del cos. «No sé quan podrà tornar a classe, perquè encara, quan es mou una mica ràpid, li fa mal tot el cos», explicà Maria Àngels.Per la mare, la responsabilitat és molt clara: «El director del centre coneixia el calvari del meu fill i no ha intervingut per evitar-lo. Algunes professores també n'estaven al corrent, però el meu fill continuava rebent agressions. Així mateix crec que n'és responsable la professora que dijous s'absentà a classe de gimnàstica, perquè fou aleshores quan els tres nins aprofitaren per apallissar-lo».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.