algo de nubes
  • Màx: 20.33°
  • Mín: 13.26°
19°

El servei especial de bus funciona d'una manera gratuïta i temporal

Foren molts els usuaris que optaren per aquest transport alternatiu

Un servei especial d'autobusos de l'Empresa Municipal de Transports començà a funcionar a partir de les sis d'ahir dematí de manera gratuïta i amb normalitat. Aquest servei suplirà el transport del metro, tancat al públic de manera indefinida per les obres. Precisament ahir continuaven els treballs d'extracció d'aigua a les estacions que s'inundaren dissabte.

Foren molts els usuaris que a primera hora del dematí optaren per usar aquest transport alternatiu, que funcionarà al llarg d'aquesta setmana. En aquest sentit, el director general de Mobilitat del Govern balear, Antoni Verger, explicà que «aquest és un sistema provisional i substitutiu del metro». Segons indicà Verger, com es preveu que el tancament del metro s'allargui en el temps, «s'haurà de pensar en qualque variació respecte d'aquest servei especial d'autobusos». Entre les previsions, hi ha el reforçament de les línies 10, 11 i 19 de l'Empresa Municipal de Transport.

El responsable de Mobilitat volgué destacar «l'esforç considerable realitzat pel consorci de transport, l'EMT i SFM».A les diferents estacions de metro tancades al públic, ahir hi havia personal dels Serveis Ferroviaris de Mallorca que informava els passatgers de la situació de la línia i la posada en marxa d'aquest sistema de transport alternatiu, que fa el mateix recorregut que el metro.

Així, s'haurà de donar resposta a l'inici del curs universitari la propera setmana.
Pel que fa a les obres a l'estació del metro, la Conselleria també haurà de centrar els seus esforços a Son Sardina, on el pas soterrat de vianants s'inunda. En aquest sentit, el gerent de Serveis Ferroviaris, Jaume Jaume, concretà que «posarem un sistema de pluvials, ja que en aquests moments l'estació no en té cap».

«Les pluvials de Son Sardina van totes al final d'un carrer que sempre es nega i és aquí on han col·locat la boca del metro, que no disposa d'un sistema d'evacuació d'aigües», comentà Jaume Jaume.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.