cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Els autobusos de l'EMT supliran la mateixa ruta de Palma a la UIB

L'Ajuntament de Palma de Mallorca posarà a partir d'avui els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) al servei del Govern, perquè supleixin els trajectes del metre cap a la UIB, interromputs des de l'horabaixa de dissabte per noves inundacions a l'estació de Son Fuster Vell, després de precipitacions que no van superar els 20 litres per metre quadrat.

Per compensar el tancament del metro, l'Ajuntament de Palma posarà en marxa línies d'autobusos que cobreixin el servei que deixarà de prestar el metro fins que es resolguin els problemes tècnics. El regidor de Transportes, Joaquín Rodríguez, va avançar que s'informarà els usuaris del metro que es posarà en marxa el transport de bus alternatiu. L'EMT donarà informació als usuaris sobre les línies alternatives.

Concretament, el regidor Rodríguez va puntualitzar que, a partir de les 06.00 hores d'avui, 24 de setembre, i durant la pròxima setmana, una flota integrada per quatre autobusos de l'EMT comunicaran la plaça d'Espanya amb la via Asima (polígon de Son Castelló), amb les mateixes freqüències, parades i recorregut que estava oferint el metro.

D'altra banda, va assenyalar que «potenciarem la Línia 19», que cobreix els desplaçaments fins al Campus de la UIB, i s'arrodonirà el servei establint una nova connexió eventual entre l'estació de Son Sardina i la Universitat. Mentrestant, la Conselleria i l'Ajuntament mantindran contactes els pròxims dies per contemplar les solucions que serà necessari adoptar una vegada que s'iniciïn les classes del curs universitari 2007-2008 l'1 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.