lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Els 560 propietaris exigeixen que Cort esbuqui els habitatges de Camp Redó

Denuncien que la proposta del Consistori és just «un rentat de cara» a la zona

«No volem que a Corea es facin pedaços». Així s'expressà ahir la presidenta de l'Associació de Veïns i Propietaris dels habitatges de Camp Redó, Maria Gabina Hernández. I és que els 560 propietaris dels habitatges de Camp Redó, el nucli de Palma conegut popularment amb el nom de Corea, han mostrat el seu rebuig davant les primeres intencions del Consistori de no esbucar els 480 pisos que hi ha en aquesta zona, la primera passa d'una actuació més àmplia que hauria d'englobar una reforma integral en aquest indret de 27.000 m2.

Hernández manifestà ahir que l'Ajuntament plantejà durant una trobada amb els «afectats» que en els plans del nou govern municipal no entra, per ara, aquesta possibilitat. La mesura que està estudiant l'àrea d'habitatge del Consistori que lidera el regidor José Manuel Gómez preveu la realització d'una prospecció sobre l'estat dels edificis per procedir, després, a una reforma de les seves façanes. Un plantejament que tots els propietaris consideren «inapropiat». «No volem un rentat de cara del barri, hi volem una reforma integral», es queixà la vicepresidenta de l'Associació de propietaris, Mercedes Martínez. Al seu parer, aquest nucli requereix d'una intervenció social més profunda que una simple reforma de façanes i un estudi sobre l'estat dels fonaments dels habitatges.

Denuncien que aquesta zona de Palma ja està «suficientment degradada» com per haver de suportar un nou estudi que perpetri encara més l'eterna reforma tan promesa per tots els responsables polítics i mai executada. Els veïns proposen que aquests infrahabitacles es tomin per fases amb una prèvia modificació puntual del PGOU. És per això que els propietaris es reuniran amb la batlessa de Palma, Aina Calvo, abans d'emprendre altres accions de pressió perquè se'ls escolti.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.