nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La direcció de Mallorca TV assegura que l'estat de comptes és «òptim»

El nou equip directiu disposa d'un pressupost de 10 milions

El nou equip directiu de la Ràdio Televisió de Mallorca va expressar ahir la seva intenció de donar continuïtat a la cadena, basant-se en principis de pluralitat, professionalitat i independència, tal com va afirmar la directora general de l'entitat, Marisa Goñi, durant la presentació de la nova programació. Goñi va destacar que l'estat de comptes de Mallorca TV és immillorable: «Hem trobat una situació econòmica òptima, no hem trobat deute i nosaltres tampoc no generarem forat».

Marisa Goñi va especificar que el pressupost «és estret», de 10 milions. D'aquest, més del 40% es dedicarà a programació. «Ens han dit que l'actual situació del Consell no ens permet créixer gaire més, encara que allà on no arribin els diners hi haurà creativitat i feina».

Els reptes que planteja la directora general de la Ràdio Televisió de Mallorca són el pas a la nova seu, Son Puig, i afrontar l'apagada analògica, fet ardu i complicat ja que, com va especificar el director de Televisió de Mallorca, Albert Travesset, la cadena haurà de negociar amb Canal 4 i M7 l'espectre disponible: «Sembla que l'abril de 2010 serà un fet, tot i això és un repte estratègic avançar la data».

El nou equip directiu assumeix com a propis els principis fundacionals de la cadena. D'aquesta manera, la proximitat i l'arrelament territorial seran la marca de la casa, amb especial atenció a la Part Forana.

Goñi va agrair el treball dels professionals que abandonen la graella com Madò Pereta, Pere Muñoz i Joan Prunes. «Tenen les portes obertes, sempre que les propostes siguin de qualitat i austeres. Aquí ningú no és funcionari i els professionals entren i surten, però els programes informatius seran conduïts per periodistes», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.