cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

L'Ajuntament adjudica les obres de remodelació de la piscina

El projecte suposa una inversió municipal de 246.750 euros

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca va acordar, durant la darrera Junta de Govern, l'adjudicació de les obres de reforma i millora del recinte de la piscina municipal del poliesportiu Mateu Cañellas. D'aquesta manera, l'empresa Obres i Promocions Comas SA serà l'encarregada de dur a terme aquest projecte de reforma de la piscina municipal, que suposarà una inversió de 246.750 euros, finançats en la seva totalitat pels comptes municipals.

Així, el termini d'execució dels treballs de remodelació s'ha fixat en cinc setmanes, la qual cosa significa una rebaixa important respecte del plec de condicions, que establia un termini de dos mesos.

El projecte que ara s'executarà a la piscina municipal del poliesportiu Mateu Cañellas preveu la substitució de tot el revestiment interior de rajoles perquè la piscina compleixi amb la normativa, a més de l'eliminació de la fillola actual, que se substituirà per un sistema de sobreeixidor d'aigua. D'aquesta manera, també està previst que es reordenin tots els voltants de la piscina i es col·loqui, a més, un paviment nou a la terrassa.

Es pot destacar que a la vegada s'aprofitarà aquesta actuació per adaptar el recinte i la piscina a la normativa de barreres arquitectòniques, i continuar així amb el procés que està duent a terme l'Ajuntament d'Inca a totes les instal·lacions municipals.

Aquesta actuació forma part del pla de modernització del poliesportiu Mateu Cañellas, que la Sala va aplicant per fases, amb la finalitat de disposar d'un recinte esportiu totalment renovat i orientat a la pràctica social de l'esport.

Així mateix, en aquest sentit s'ha de recordar la inversió realitzada amb la col·locació de la gespa artificial del camp de futbol, que va començar durant el mes de desembre del 2006.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.