algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Tres persones moren ofegades i una altra desapareix en aigües de Balears

Dues de les víctimes varen perdre la vida a Santanyí i a Palma, i una altra a Menorca

63382
La investigació de la Guàrdia Civil va apuntar que la mort del Portitxol va ser accidental.

Tres persones moriren ahir ofegades a Mallorca i a Menorca, i una quarta va desaparèixer en aigües d'aquesta darrera illa.A Mallorca, els esdeveniments es van registrar a Palma i a Santanyí. A Palma, un home va aparèixer mort en el Club Nàutic del Portitxol a mitjan horabaixa d'ahir. La Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació i tot indica que es va tractar d'una mort accidental, en caure l'home a l'aigua i ofegar-se. Poc després el jutge va ordenar l'aixecament del cadàver de l'home, anomenat Marcial A.B., de 47 anys, natural d'Ourense i veí de Son Gotleu.

A Santanyí es va localitzar el cos d'un home flotant, a uns 100 metres de la costa de cala Egos. Una embarcació va alertar Salvament Marítim, que va desplaçar al lloc la Salvamar Illes Pitiüses. El cadàver va ser rescatat pels membres d'aquesta embarcació de Salvament i va ser traslladat fins al Club Nàutic de Cala d'Or, on esperaven efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que es van encarregar d'investigar l'ocorregut i identificar la víctima, un home estranger. Pel que sembla, aquest individu va ser arrossegat per una ona quan era a la costa i va morir ofegat.

A Menorca va perdre la vida un altre banyista a la platja de Talis, en es Migjorn i va desaparèixer un altre home. La víctima mortal és un italià de 54 anys i el desaparegut té 45 anys i és de Catalunya. Un d'ells va tenir problemes quan bussejava i l'altre va acudir al seu rescat, però hi havia versions contradictòries sobre qui dels dos va ser el que va tenir conflictes i qui va acudir al rescat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.