cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
17°

La Sala estudia dur als jutjats els que concediren les llicències del Port Verd

La consellera de Territori visita els pobles de l'Illa per donar a conèixer la política urbanística

58694
La consellera i el batle de Son Servera visitaren la zona del Port Verd. | J. S.

L'Ajuntament de Son Servera assenyalà, durant la visita que hi realitzà la consellera insular de Territori, Maria Lluïsa Dubón, que no descarta emprendre mesures judicials contra els responsables de la concessió de llicències a la zona del Port Verd.Josep Barrientos, batle del municipi, assegurà que «amb la concessió d'aquestes llicències s'ha canviat i s'ha destruït la tipologia de la zona». Allà on abans les petites cases s'integraven en el paisatge i quedaven mig tapades per la vegetació, ara s'hi aixequen apartaments de tres altures sense miraments per a l'entorn del Port Verd. El batle esmentà que «s'ha d'agrair el suport del Consell i des de l'Ajuntament volem dir que si cal demanar responsabilitats judicials a les persones que en el seu moment van signar aquestes llicències del Port Verd, així ho farem».

Son Servera i Capdepera foren ahir dos dels municipis que van rebre la visita de la consellera de Territori, en la primera d'una gira en la qual Dubón pretén visitar tots els municipis de l'Illa, per tal de donar-los a conèixer la futura oficina d'informació urbanística que posarà en marxa els proper dies la institució insular.

En la seva visita la consellera assenyalà que «volem escoltar i oferir col·laboració als Ajuntaments; el Consell ha assumit el compromís de visitar els 53 pobles, i ajudar-los en molts casos en la solució d'una situació heretada, a cusa de les llicències concedides amb greus problemes, ja que s'ha edificat més del que està permès».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.