nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament aprova la suspensió de llicències d'obra durant un any

La mesura pretén evitar la desfiguració dels nuclis tradicionals

L'Ajuntament de Sant Llorenç va aprovar ahir, per majoria, la suspensió, durant un any, de llicències d'obres d'edificis plurifamiliars i la modificació del crèdit per iniciar diversos projectes. Encara que el PP va votar en contra de les dues propostes i UM en contra de la segona, ambdós punts varen ser aprovats amb els vots a favor de tot l'equip de govern.

Segons Mateu Puigròs, batle de Sant Llorenç, l'Ajuntament va detectar «que la pressió urbanística es traslladava als nuclis tradicionals, coincidint amb una normativa urbanística que permetia un increment important de població». Per aquest motiu, l'Ajuntament va considerar convenient modificar el plantejament urbanístic, amb la intenció d'establir uns índexs de població en els nuclis tradicionals «que n'impedissin la desfiguració». Així mateix, l'Ajuntament va aprovar ahir la suspensió de les llicències durant el pròxim any, amb possibilitat de pròrroga, «per evitar que es construeixin edificacions que no s'integren en l'entorn tradicional i que són impròpies del nucli, com són els edificis plurifamiliars, que ja tenen el seu espai a les zones de sa Coma i Cala Millor». El PP va manifestar la seva preocupació pel tema dels habitatges per a joves, que consideren primordial i necessari. Al seu torn, l'equip del PP va qüestionar la informació amb què compta l'Ajuntament pel que fa a les necessitats dels llorencins. Segons ells, aquesta mesura no és adequada i dóna l'esquena a les veritables necessitats de la població.

Per altra banda, també va provocar un debat la modificació de crèdits per a la remodelació i millora del poliesportiu de Sant Llorenç i la construcció d'una nova seu per a la policia municipal de sa Coma, com també la construcció d'un edifici polivalent que es destinarà a activitats culturals i a les distintes associacions del municipi. Pel que fa als pressuposts, l'equip del PP va criticar les exagerades despeses que han suposat les festes d'estiu del municipi, fet que varen justificar Mateu Puigròs i el seu equip al·legant que «han estat com els altres anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.