algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Estaràs entra al comitè assessor de Rajoy per preparar les eleccions

S'estrenà com a presidenta del PP balear a la junta directiva estatal

E.D./Q.T./E.P. Palma.
La recent elegida presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, serà un dels membres que conformaran el comitè assessor del partit popular creat per preparar l'estratègia amb vista a les properes eleccions generals.

Aquesta va ser una de les decisions preses per la Junta Directiva Nacional dels populars (màxim òrgan de direcció entre congressos) reunida ahir a Madrid i que designà Mariano Rajoy com a candidat als pròxims comicis estatals.

La primera reunió d'aquest comitè assessor tindrà lloc aquest dijous. L'objectiu és elaborar un esborrany de feina amb vista a les eleccions de març de 2008.

Altres dirigents del PP balear assistiren a la Junta Directiva, entre ells el secretari general a les Illes, José María Rodríguez, i el president de Noves Generacions, Toni Fuster, així com Óscar Fidalgo, entre d'altres diputats i senadors nacionals.

La presidenta del PP a les Illes, va afirmar que el partit treballa amb la finalitat de redactar «un projecte conjunt» amb els representants de les comunitats autònomes per presentar-se com a opció al Govern d'Espanya. Respecte al programa específic per a les Illes, Estaràs especificà que se centrarà en les qüestions d'«insularitat, finançament i en el tema dels fets diferencials», juntament amb l'exposició de les posicions del partit en matèria de salut, educació i dèficits en matèria de transports. Alhora explicà que tant la intenció del PP nacional com la del balear és fer un programa «de baix cap a dalt» on el polític «sigui el corrent de transmissió» de les necessitats que demanden la ciutadania.

Els companys de partit d'Estaràs varen aprofitar la celebració de la Junta per traslladar-li tot el seu suport en la seva nova responsabilitat com a presidenta del PP balear i li varen atorgar una ovació «sentida» i aplaudiments com a felicitació segons va explicar ella mateixa en acabar.

Per altra banda, l'exvicepresidenta del Govern assenyalà que durant el temps que ostenti el càrrec de presidenta del PP balear mantindrà la «columna vertebral» de les polítiques que es van desenvolupar durant l'època de l'exdirigent Jaume Matas. Una línia basada en la defensa de polítiques «de centre». Tot i així puntualitzà que «no existeixen dues persones iguals», per la qual cosa la direcció realitzarà una línia «respectuosa amb el passat dins de l'empremta personal de cada un».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.