muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'artesania i els productes locals protagonitzen una Fira amb tradició

Una multitud de persones participaren en la festa i en les activitats

Cans de bestiar, bonsais, cabres, gallines, carros, motos, cavalls... Ahir Artà va arreplegar ofertes per a tots els gustos, ja que a la Fira hi va haver una gran quantitat d'objectes però també de demostracions que varen engrescar la gran majoria. La Fira d'Artà començà ja aquest divendres, amb distintes activitats, com ara la inauguració de l'exposició En marxa amb Etiòpia, també la d'Anna M. Muntaner, un recital poètic, Paraula de dona i un concert de Jaime Anglada.

Dissabte es va celebrar un concurs de treball amb ramat, a més d'un ball obert a la plaça del Pes i l'espectacle de les Diabéticas Aceleradas Maria Àngela Coiffure, al Teatre, que va tenir un gran èxit entre la gent del municipi. L'activitat més important d'ahir diumenge va ser la fira, a la qual hi assití una multitud de gent a passejar i a comprar. El dia va acompanyar la jornada, ja que va fer un bon sol tot el temps que durà la fira.

Uns dels protagonistes varen ser els animals, ja que hi havia mostres molt diverses: de ca de bestiar, de coloms missatgers, de canaris i ocells exòtics, falcons, oques, cignes, cabres, cotorres, lloros, i un llarg etcètera. Els més petits s'engrescaren de valent amb les bestioles, ja que tenien la possibilitat de visitar el «Toca-Toca», a baix dels jardins del Collet, un recinte on podien tocar tots els animals i jugar amb ells tot el temps que volien. A més, també hi hagué una mostra de motos clàssiques, de carros enganxats, de tractors i tallers de bonsais. Així, tothom tenia un racó o altre on anar a passar el temps.

La festa continuà a la tarda amb els esports com a protagonistes, ja que es va fer la presentació de totes les plantilles de les distintes categories del CE Artà per a la nova temporada. També se celebrà un partit de futbol del campionat de lliga de tercera divisió entre els equips CE Artà i UE Poblera. El pròxim cap de setmana continuaram les celebracions a Artà, amb propostes com la XVI Cursa Popular, la VIII Mostra de Balls Tradicionals o una vetlada de Glosat, que, de ben segur, ompliran el poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.