lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Les obres del palau de congressos de Palma començaran el gener de 2008

Calvo anuncia que abans s'han de resoldre tràmits administratius «heretats» del PP

La batlessa de Palma, Aina Calvo, anuncià ahir que les obres del palau de congressos projectat a la façana marítima de la capital començaran el mes de gener de 2008. Això serà una vegada s'hagin resolt els tràmits administratius i urbanístics «heretats» de l'anterior equip de govern del PP.En aquest sentit, Cort haurà de concedir, entre els mesos de setembre i gener, les autoritzacions administratives que necessiten les obres i alliberar l'actual solar. «Dues passes imprescindibles que estaven pendents» quan Calvo assumí, el juliol, les regnes de l'Ajuntament.Calvo féu aquestes declaracions després de la reunió del Consell de Gerència d'Urbanisme amb la intenció de llançar un missatge «contundent» i «aclaridor»: «El palau de congressos i l'hotel annex projectats per l'arquitecte Patxi Mangado es realitzaran», assegurà Calvo.

En aquests moments l'àrea d'Urbanisme treballa en la negociació amb el propietari del solar afectat per l'hotel i en la resolució dels tràmits per aconseguir la llicència municipal d'obres i activitats. A més, per «alliberar el solar» s'han d'eliminar escomeses i canalitzacions, demolir immobles afectats pel nou projecte i reordenar el trànsit dels carrers Manuel Azaña i Joan Maragall.

Calvo subratllà que tots aquests tràmits no van ser realitzats per l'anterior equip municipal i ara s'han de dur a terme.«El PP, de manera sorprenent, no els escometé en el seu moment, malgrat que sí adjudicà la concessió de l'explotació», recalcà la batlessa. Cort també haurà de reubicar en un altre emplaçament aquelles persones que passen pel centre de transeünts de Can Pere Antoni, afectat per aquestes obres, a més de donar una solució a la circulació del trànsit provinent de l'entrada de Palma des de l'autopista de l'aeroport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.