algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El festival de la cançó de la piscina se celebrarà a la platja de sa Marjal

La costa és de tots! calcula que devers deu bandes actuaran dia 15

El festival de la cançó de la piscina es durà a terme el proper dissabte, 15 de setembre, a la platja de sa Marjal (Costa dels Pins), després que la Demarcació de Costes impedís que es realitzàs fa deu dies. Els organitzadors s'havien plantejat un canvi de localització, però finalment han optat per mantenir la convocatòria a la platja de sa Marjal. Jaume Sastre, del Lobby per la Independència, explicà ahir davant la Delegació del Govern que renunciaran a utilitzar cadafal, per evitar les traves que pugui posar la Demarcació de Costes. D'aquesta manera, queda en mans de la Delegació del Govern que es faci el festival. Ahir, el delegat del Govern, Ramon Socias, es topà casualment amb Sastre i altres representants de La costa és de tots! mentre parlaven a la premsa.

Socias es fotografià amb els membres de la plataforma i assegurà que la delegació no té cap intenció de denegar el permís per manifestar-se a la costa. A més, recordà, «no vàrem ser nosaltres els que posàrem problemes per a la celebració de l'acte». Jaume Sastre recordà que la reivindicació del festival fa referència al compliment de la Llei de costes. Per això, digué, «no podem botar-nos els permisos i els músics actuaran damunt l'arena». Tanmateix, digué, estaran atents a tots els festivals que es fan a la platja durant tot l'any «per veure si hi ha tractes de favor».En aquesta campanya, hi participen més de 23 entitats, entre d'altres, l'Ateneu Gabriel Buades, Gamma, CGT, ERC i PSM. Representants d'algunes d'aquestes entitats recordaren ahir la necessitat de protegir la costa de Mallorca i tots els camins públics de l'Illa.

Com a mínim participaran en el concurs de la cançó de la piscina una desena de bandes musicals, que han elaborat lletres relacionades amb la defensa del dret de pas per les zones maritimoterrestres i amb la privatització d'un tros de la platja de sa Marjal. El festival començarà a les 17.00 hores i durarà fins que marxi el sol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.