algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

El testaferro belga empresonat per l'operació Llampec, acusat d'amenaçar un testimoni

És el segon imputat que ingressa a la presó

D.W.D. Perin, imputat per l'estafa múltiple a través de les dobles vendes de terrenys a Andratx, és acusat d'haver amenaçat un testimoni de l'operació Llampec. Aquest fet li suposà l'ingrés preventiu a la presó la matinada de dijous passat, després d'haver estat devers 48 hores sota custòdia policíaca juntament amb altres detinguts per aquesta investigació.De les 4 detencions que la Policia Nacional practicà dimarts, dos dels presumptes testaferros arrestats foren deixats anar en llibertat amb càrrecs.

Així, només dues persones hagueren de declarar davant el jutge de guàrdia: un francès i un belga. El presumpte testaferro francès, que quedà en llibertat després d'haver declarat, tenia una relació molt estreta amb l'empresari gal Patrick Duchemin, fins ara l'únic empresonat per la presumpta estafa milionària a través de les desenes de solars revenuts a Cala Llamp (Andratx).

Segons fonts de la investigació, el presumpte testaferro francès podria ser una de les mans dretes de Duchemin i hauria estat l'encarregat de gestionar durant un temps determinat el club Virtual (al passeig d'Illetes), propietat de Duchemin, que fou escorcollat per la Policia durant els primers dies de l'operació Llampec.

En canvi, el presumpte testaferro belga, que fou enviat a la presó, només seria un empleat del club. Aquest es va negar a parlar davant el jutge de guàrdia, al qual només assegurà que havia actuat com a intermediari en una venda i que ho havia fet com un favor. La seva declaració fou molt més opaca que la del francès. Però la decisió del jutge de fer ingressar a la presó només el belga fou fruit, sobretot, de la sospita que va amenaçar un testimoni del cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.