nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Rotger demana al Govern el soterrament de les vies del tren

El PP creu que «és un bon moment pel finançament de Madrid»

El batle d'Inca, Pere Rotger, demana al conseller de Mobilitat, Gabriel Vicenç, que inclogui en els pressuposts del Govern el projecte de soterrament de les vies del tren de la ciutat, que no s'ha previst en el Pla de Transports del Govern balear redactat per l'actual equip de govern. Rotger recordà ahir que la institució balear ha de rebre uns 2.500 milions d'euros del Govern central durant els propers set anys. «El 2008, el Govern balear començarà a rebre part d'aquests 2.500 milions, per la qual cosa es disposarà de doblers per poder realitzar l'obra», segons el batle d'Inca, que continuà dient que «les obres de soterrament del tren tenen un pressupost aproximat d'uns 50 milions d'euros».

Des de l'Ajuntament d'Inca puntualitzaren que l'únic punt que fa referència a les actuacions en matèria de tren, a l'acord per a l'estabilitat política i al futur sostenible de les Balears, parla sobre donar prioritat al transport públic amb el desplegament del ferrocarril fins a Alcúdia i Artà-Cala Rajada, «però en cap moment es xerra del soterrament del tren a Inca», matisà Rotger.

En aquest punt el batle manifestà que «no es parla per res del soterrament del tren d'Inca i consideram que des del Govern haurien de preveure aquestes obres i complir amb les seves promeses electorals». Així, Pere Rotger digué que «sabem i som conscients que estam parlant d'un projecte de gran envergadura, però ara podem disposar del finançament que vindrà de Madrid per poder realitzar les obres. El cost d'aquest projecte no és res comparat amb els doblers que arribaran del Govern central».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.