nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Un camió perd part de la càrrega davant Portopí i provoca un caos circulatori

El vehicle, de grans dimensions, transportava plaques de ferro d'uns 200 quilos de pes cada una

63494
A la corba d'entrada cap al passeig Marítim la càrrega del camió es desplaçà i caigué. | V.VASILEV.

En ple debat sobre el trànsit de vehicles pesats pel passeig marítim de Palma, un altre camió perdé part de la càrrega, ahir dematí, davant Portopí i provocà un col·lapse circulatori. L'esdeveniment es registrà devers les nou i mitja del matí. Un camió amb plataforma de grans dimensions que transportava plaques de ferro circulava en direcció al centre de la ciutat. En agafar la corba de Portopí, la càrrega es desplaçà i algunes de les plaques, d'uns 200 quilos de pes cada una, caigueren a la calçada.

En aquesta corba hi ha dos carrils. El camió quedà aturat en el de la dreta i la càrrega que caigué ho féu, majoritàriament, en el de l'esquerra, per la qual cosa fou inutilitzada aquesta via d'accés a Palma. Per fortuna, quan la càrrega caigué no circulava cap cotxe ni moto en paral·lel al camió, i no s'hagueren de lamentar ferits. El conductor del camió també en resultà il·lès.

Efectius de la Policia Nacional que s'encarreguen de la seguretat de la família reial foren els primers a acudir al lloc i n'avisaren la Policia Local de Palma, que senyalitzà la zona i desvià cap al carrer de Joan Miró els conductors que pretenien entrar a Palma pel marítim, la qual cosa provocà un caos circulatori. El trànsit pels carrils de la part contrària, és a dir, des del marítim cap a Portopí, no s'hagué de desviar però també hi hagué problemes en l'accés a Joan Miró.

Les tasques per retirar la càrrega s'allargaren fins a les 13.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.