muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

Un home resulta ferit greu durant una baralla al Port d'Andratx

Dos joves foren arrestats per la Guàrdia Civil acusats de l'agressió

La Guàrdia Civil ha arrestat dos joves acusats de causar lesions greus a un home en el transcurs d'una baralla al Port d'Andratx. La víctima, de 35 anys, fou hospitalitzada a Son Dureta, encara que la seva vida no corre perill. Els fets es produïren poc després de les 00.00 hores d'ahir i han estat investigats per la Guàrdia Civil d'Andratx.

Pel que sembla, la víctima i un amic entraren en un bar ubicat a primera línia del Port i demanaren una consumició. Poc després, l'agredit començà a molestar diversos clients i a demanar si algú podia vendre-li droga. En apropar-se a una taula en la qual hi havia quatre joves, aquests li digueren que se n'apartàs i el convidaren a anar a una altra banda. L'home continuà molestant clients, agafant una botella de la barra i amenaçant alguns dels presents. Tot seguit s'inicià una baralla entre aquest individu i dos dels joves de la taula, que l'agrediren amb gran violència, utilitzant cadires i altres objectes contundents que tenien a l'abast.

La Guàrdia Civil rebé l'avís de la baralla i diversos efectius es desplaçaren al bar en qüestió. Els agents trobaren l'agredit en un estat lamentable i el traslladaren al PAC del municipi. En veure les lesions que presentava, es considerà que el millor era evacuar-lo a Son Dureta.

Els agents s'entrevistaren amb testimonis per aclarir el que havia ocorregut i arrestaren els dos presumptes agressors, de 33 i 21 anys. Ambdós foren duits a la Comandància de Palma i passaren la resta de la nit als calabossos. Ahir dematí foren traslladats de nou fins a la caserna d'Andratx per ser interrogats. Un pic acabades les diligències passaran a disposició judicial.

Per la seva part, la víctima es recupera de les lesions a un ull, a la cara i a diferents parts del cos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.