algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Un jove de 20 anys mor en un accident de trànsit entre Felanitx i Campos

El seu vehicle sortí de la calçada a una volta i xocà contra una síquia de formigó

91428
El cotxe va sortir de la via i va xocar contra un síquia i provocà la mort del conductor.

Un jove de 20 anys, Iván S.B., va morir ahir a la tarda en un accident registrat entre Felanitx i Camps. El sinistre va tenir lloc devers les 14.40 hores, quan el Citroen Saxo que conduïa va sortir de la via de manera accidental, en una volta situada a l'altura del quilòmetre 5'500, en les proximitats de Campos, i va impactar contra una síquia de formigó que canalitza l'aigua de la pluja. Cap altre vehicle no va estar implicat en l'accident.

De moment es desconeixen les causes per les quals va perdre el control del vehicle, encara que es creu que l'estat de la calçada, banyada després de les pluges, podria haver influït. Malgrat que el 061 va transportar una UVI medicalizada, no es va poder fer res per salvar la vida del jove, que va morir a l'acte i va quedar atrapat a l'interior de l'habitacle, del qual va ser rescatat sense vida pels bombers.

El sinistre va provocar algunes retencions en la via, i la Guàrdia Civil de Trànsit està elaborant un informe per determinar definitivament les causes de l'accident.Poques hores abans i a poca distància es va produir un altre accident de gravetat. El sinistre va ocórrer entorn de les 23.30 hores del dijous a la carretera entre Felanitx i Portocolom. Un Ford Fiesta ocupat per quatre dones va sortir de la via i va xocar de manera frontal contra un Peugeot 106. La conductora d'aquest darrer vehicle, Paula B.C., de 30 anys, va ser traslladada pel 061 a l'hospital de Manacor amb ferides greus.

Més ben parades van resultar les ocupants de l'altre vehicle, ja que només la conductora, de 44 anys, va resultar lleu. Els bombers de Felanitx van desplaçar un vehicle fins al lloc de l'accident, davant de la possibilitat que algun dels ocupants hagués quedat atrapat. La Guàrdia Civil li féu una prova d'alcoholèmia que va donar positiu, per la qual cosa va quedar imputada per un presumpte delicte de conduccción sota la influència de begudes alcohòliques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.