algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Complicat rescat d'un jove turista britànic que es precipità a Calvià

L'al·lot caigué, en estat ebri, des d'una altura de cinc metres

80042
L'equip de rescat s'hagué d'esforçar per arribar fins al lloc on es trobava el ferit. | M.T.

Bombers, Policia Local, Guàrdia Civil, 061 i diversos vigilants de seguretat s'hagueren d'esforçar durant més d'hora i mitja per rescatar un jove turista britànic que es precipità des d'una altura d'uns 5 metres. L'accident es produí devers les 07.00 hores al carrer Ramon de Montcada, a Magaluf.

L'al·lot anava acompanyat de diversos amics. Després de passar tota la nit de gresca, el grup tornà als seus apartaments, en un notable estat ebri. Quan ja estaven arribant, i per causes que es desconeixen, el jove passà a l'altre costat d'una barana i caigué per un precipici d'uns 20 metres. Es tracta d'un espai ocult entre diversos arbusts, que dóna al pati interior d'uns apartaments. El jove perdé l'equilibri i es precipità al buit. En la seva caiguda, es donà un fort cop contra uns ferros i quedà estirat en una jardinera, cinc metres més a baix. La seva situació era molt delicada, ja que el jove va tenir la sort de quedar encaixat en un terraplè horitzontal a meitat de la caiguda.

Després d'adonar-se de la seva complicada situació, demanà auxili als seus amics. La Policia Local de Calvià, la Guàrdia Civil de Palmanova i una desena de bombers del parc de Santa Ponça es desplaçaren al lloc i començaren la complicada tasca de rescat.

El jove es trobava conscient i molt nerviós, queixant-se de problemes respiratoris. Els bombers pogueren arribar fins a ell amb l'ajuda de diverses cordes i material d'escalada. En un primer examen, el metge va creure recomanable administrar un sedant a l'al·lot. Una vegada tranquil·litzat, els bombers l'asseguraren damunt una llitera rígida i el baixaren fins al pati interior d'uns apartaments, on es trobaven esperant els seus amics. La situació en aquest lloc fou molt tensa, ja que els joves intentaren agredir un periodista.

Una UVI mòbil va traslladar el ferit a Son Dureta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.