algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Palma rellançarà a nivell mundial el turisme cultural a la fira de Màlaga

L'event tindrà lloc els propers 20 i 23 de setembre amb la Seu com a imatge promocional

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palma participarà per quart any consecutiu a la Fira Internacional del Turisme Cultural que tindrà lloc entre els dies 20 i 23 de setembre a la ciutat de Màlaga. D'aquesta manera el consistori de la capital mallorquina, a través de l'Institut Municipal de Turisme, IMTUR, pretén rellançar, donar entitat i a la vegada potenciar aquesta altra vessant turística de Ciutat, la cultura. Es tracta del quart producte estrella que mobilitza i atreu el turisme juntament amb el sector nàutic, el turisme de congressos i el paquet vacacional típic que inclou comerç, serveis i gastronomia. La difusió d'aquesta Palma més cultural tindrà com a imatge promocional la Catedral de la Seu i la Fundació Pilar i Joan Miró. La idea, però, és potenciar la cultura des de distints aspectes. D'aquesta manera, la Regidoria de Turisme oferirà i donarà a conèixer en aquesta fira tots els monuments de la capital així com la seva part més patrimonial com tot el conjunt d'edificis de la llonja, el palau de l'Almudaina i la mateixa Institució Municipal. A aquesta visió tradicional s'hi uniria la Palma més contemporània on s'hi inclourien els actes de la Nit de l'Art.

De fet aquesta promoció a Màlaga inclourà, també, els set itineraris turístics que existeixen actualment per oferir al turisme. La palma monumental, el modernisme de Ciutat, els vestigis del judaisme, tota la part de les monges caputxines, el comerç i la tradició, llegendes de Palma i els seus betlems. Aquest itinerari també preveu els museus de Palma com Es Baluard, Can Marquès o el Museu de Mallorca.

En aquest certamen, el consistori hi participarà en un estand de 32 metres quadrats. A banda de la representació municipal tenen ja confirmada assistència les distintes associacions hoteleres i organismes d'altres administracions com l'Institut d'Estratègia Turística del Govern balear. A banda de difondre aquells elements més emblemàtics que caracteritzen la Ciutat, la fira de Màlaga té previst organitzar unes jornades sobre turisme cultural, amb la participació de ponents destacats en el tema i una jornada sobre els museus locals. Els actes de la fira es completaran amb l'organització d'unes taules de feina amb touroperadors internacionals i professionals del turisme en els quals s'hi presentaran les ofertes de Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.