cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Estaràs convoca una convenció per aclarir la situació del PP balear

La coordinadora nega que hi hagi cap crisi per la partida de Matas

El PP farà una convenció, previsiblement durant el mes d'octubre, per analitzar «temes de les Balears», encara que la trobada servirà per aclarir algunes incògnites internes que s'han produït després de la partida de Jaume Matas. La coordinadora general del PP balear, Rosa Estaràs, té intenció de proposar al comitè de direcció del seu partit la convocatòria d'aquest encontre, després que a les files populars algunes veus ja hagin reclamat mesures per afrontar el futur, i una estratègia en relació amb Unió Mallorquina.

«En el PP estam molt units. Se n'ha anat el president i s'ha nomenat a una coordinadora, però estam molt units. En tot cas, és cert és que en el PP hi ha tristor pels esdeveniments que s'hi han viscut durant els darrers mesos, per la pèrdua del poder,» va declarar ahir a aquest diari Rosa Estaràs, que va estudiar al costat de José María Rodríguez la possibilitat de promoure una convenció per afrontar el nou curs polític. En la trobada del mes d'octubre no hi haurà nomenaments interns i tampoc no servirà per designar Rosa Estaràs com a presidenta del PP, un càrrec que continuarà ocupant Jaume Matas fins que no conclogui el seu mandat, és a dir, fins a octubre de l'any que ve.

Destacats dirigents del PP plantejaven des de feia setmanes la necessitat de qualque tipus d'encontre per, almenys, animar les bases, sumides en el desànim després de perdre el poder i arran de la partida del seu líder. Mentre que la majoria dels dirigents han optat per mantenir un prudent silenci, la veu més crítica ha estat la de Miquel Ramis, portaveu del PP, i un dels «barons» de la formació popular. Ramis n'ha qüestionat l'actual situació interna, ha denunciat la bicefàlia que encarnen Estaràs i Rodríguez i ha demanat un canvi de rumb en les relacions amb UM, que ara estan més deteriorades que mai. Ramis es postula per ser candidat a la Presidència del Partit Popular, encara que el secretari general dels populars estatals, Àngel Acebes, ja ha deixat molt clar que el congrés es durà a terme en el moment més oportú, és a dir, per octubre de 2008.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.