algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Catorze detinguts després d'una baralla multitudinària a l'avinguda Joan Miró

Devers setanta persones participaren en la brega i causarem danys al mobiliari urbà

95168
Una càmera grava imatges, ahir dematí, del lloc on va tenir lloc el succés. | G.P.

Una discussió per gelosia desencadenà una brega multitudinària, a darrera hora de la nit de diumenge, davant una discoteca ubicada al principi de l'avinguda de Joan Miró, a Palma. El tumult acabà amb catorze persones detingudes i amb dos ferits de caràcter lleu, i obligà a desplaçar cap al lloc un gran nombre d'agents, segons informava ahir una portaveu del Cos Nacional de Policia (CNP) de la Direcció de Palma. El succés es registrà devers les dotze de la nit de diumenge a ahir, dilluns. En poc temps, la Policia rebé a la sala operativa del 091 setze telefonades de veïns i testimonis que informaven de la brega, en la qual es varen veure implicades devers setanta persones, que causaren danys al mobiliari urbà i a diversos vehicles estacionats.

Amb vista de l'envergadura de la baralla, la Policia Local de Palma i el CNP realitzaren un gran desplegament d'efectius per la zona. Quan hi arribaren els primers agents trobaren els implicats pegant-se cops de puny, cops amb corretges, botelles i altres objectes, mentre que alguns esgrimien navalles. No obstant això, a mesura que hi arribaven cotxes patrulla, motoristes i furgons, la baralla es dissolgué. Finalment, el CNP arrestà un total de 14 persones i n'identificà algunes més. Onze dels detinguts són adults, d'edats compreses entre els 18 i els 41 anys, i tres són menors, de 16 i 17 anys. Segons informà la portaveu policíaca, els adults són deu equatorians i un espanyol, i els tres menors són de nacionalitat equatoriana, colombiana i dominicana.

Vuit dels detinguts són del grup dels ñetas, dos són bergants i de la resta no es té constància que formin part de cap grup d'aquesta classe. Els agents varen intervenir una navalla de tipus papallona, un puny americà i una sivella metàl·lica amb agafament interior. Tot i el gran nombre de persones implicades, només s'hi hagueren de lamentar dos ferits. Es tracta d'un home que va ser agredit i d'una jove que va sofrir l'impacte d'una botella. Tots dos reberen assistència sanitària i poc després els donaren d'alta. Els arrestats foren traslladats a les dependències del CNP per prestar declaració. En aquest sentit, la portaveu policíaca informà que les diligències continuaven obertes i que, un cop concloses, els detinguts passarien a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.