cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Dos joves resulten ferits greus en sengles atropellaments a Palma

Ambdós romanen ingressats al centre hospitalari de Son Dureta

Dos joves estan ingressats a l'hospital de Son Dureta després de ser atropellats en sengles accidents registrats la passada matinada a Palma. El primer va tenir lloc al voltant de les 01.50 hores davant les instal·lacions de Mercapalma, quan un jove de devers 30 anys, indocumentat, va ser atropellat per un turisme. El ferit va sofrir un fort cop al cap i ahir es trobava greu. Ara, s'espera la seva evolució en les pròximes hores. El segon accident es produí devers les 03.00 hores a la sortida 13 de l'autopista de Llucmajor, que condueix a l'Arenal i Cala Blava. Per circumstàncies que es desconeixen, un jove de 18 anys estava travessant la via, en un tram recte i amb bona visibilitat quan fou atropellat.El ferit es troba en estat greu després de sofrir politraumatismes severs. Ambdós ferits foren atesos per sanitaris del 061.

A més d'aquests accidents, a l'illa d'Eivissa dos turistes de nacionalitat italiana resultaren ferits de diversa consideració després de sofrir un accident amb la motocicleta en la qual viatjaven per la carretera que uneix la localitat de Sant Antoni amb Eivissa, al voltant de les 5.15 hores de la passada matinada.

Tot sembla indicar que els joves turistes italians sortiren de la carretera de manera fortuïta, sense que cap altre vehicle intervingués en el sinistre. El més greu és el jove de 20 anys d'edat, que roman ingressada a la unitat de cures intensives de la Policlínica Nostra Senyora del Rosari amb un traumatisme cranioencefàlic sever. El seu company, de 18 anys, sofrí una fractura de fèmur i roman a planta del mateix centre hospitalari eivissenc després d'haver estat intervingut quirúrgicament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.