cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
25°

Alarma a Palma pels despreniments a la cornisa d'un edifici de nou plantes

Una dona que hi passava en aquell moment rebé l'impacte de les pedres a un peu

75512

Els Bombers de Palma feren una inspecció de la façana per avaluar-ne els danys.

La Policia Local i els Bombers precintaren ahir la zona veïna a un edifici de nou plantes del qual es desprengué part d'una cornisa. L'incident va ocórrer devers les 10.00 hores, a la finca que fa cantonada amb els carrers de Rafael Rodríguez Méndez i Bernat Amer, devora la plaça del Fortí. Al novè pis, s'hi feien obres de reforma d'una cornisa, part d'aquesta es desprengué i caigué a la vorera. Segons el constructor, el despreniment s'explica perquè hi havia massa pes damunt la cornisa, fet que causà que prop de dos metres i mig de formigó caiguessin des de més de 20 metres d'altura. En la caiguda, les runes es trobaren amb una xarxa col·locada precisament per contenir possibles despreniments.

Tanmateix, el pes excessiu de les runes rebentà la xarxa. En aquell moment, una dona passejava per davall la finca. Les runes li caigueren a escassa distància i li rebotaren a un peu. La dona no sofrí ferides i rebutjà l'assistència mèdica, encara que diversos policies van romandre amb ella perquè es trobava molt nerviosa. Part de les runes destrossaren la tapa d'una claveguera i enfonsaren un quadre elèctric. Al lloc es desplaçaren tècnics de GESA, tres unitats de la Policia local i un camió de bombers. Mitjançant una escala mecànica, dos d'ells inspeccionaren la façana, mentre que els veïns i curiosos s'amuntegaven als voltants per veure'n els danys.

Després d'un minuciós examen, optaren per tallar el trànsit a part del carrer de Bernat Amer i precintaren la vorera per indicar als vianants que s'allunyassin del lloc. La situació creà un petit conflicte quan un home que caminava amb crosses s'enfrontà als agents i hagué de ser apartat de la zona. Els veïns destacaren el perill originat, que es produí en una vorera en què hi ha comerços i que sol estar molt transitada en aquelles hores .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.