nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Alarma entre el veïnat de La Real en veure com prosseguien les obres

La Conselleria assegura que es procedeix a organitzar l'aturada

A.G.. Palma.
Els veïns de La Real no donaven crèdit ahir al que veien els seus ulls: els obrers continuaven treballant ahir en el solar de Son Espases tot i l'ordre de paralització decretada en el Consell de Govern de divendres. L'activitat consistí en el moviment dels camions, grues i pales. El moviment cessà a les onze del matí.

Fonts de la Conselleria de Salut informaren que l'ordre fa referència a la paraliztació dels treballs de construcció de l'edifici, i que els operaris procediren ahir a recollir i ordenar el material. «La relació amb l'empresa adjudicatària és molt bona, no hi ha cap malentès ni situació estranya "afirmaren". Tenen permís per recollir i mantenir el material fins que es decideixi què es farà finalment». Aquesta setmana que entarà és previst que un perit es presenti al solar i comprovi la paralització de les obres i l'estat de la feina que s'ha fet fins ara.

Els veïns, pel seu costat, asseguren que han sabut que a partir de les vuit del matí de demà és previst que arribin vehicles més petits al solar per continuar amb les obres. Però des de la Conselleria es nega per complet que sigui per continuar edificant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.