algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

La manca de consens retarda l'entrada del PSOE en la nova direcció d'IB3

Antoni Martorell informa dels seus primers nomenaments en el consell d'administració

La manca de consens entre els diferents partits del pacte de governabilitat per tal de perfilar el nou equip directiu de la radiotelevisió pública, IB3, provoca que a hores d'ara el PSOE encara no s'hagi incorporat en una de les seves direccions adjuntes, tal com estava previst.

Així, el nou director general de l'ens públic, Antoni Martorell, encara no ha pogut tancar el seu equip, tot i que ahir reuní al consell d'administració per informar dels seus primers nomenaments, entre els quals no figura Margalida Solivellas, la periodista que havia estat proposada pels socialistes per ocupar la direcció adjunta. No obstant això, sí s'ha acordat el nomenament de Maties Salom, col·laborador de Diari de Balears, com a director adjunt a proposta del Bloc.

Solivellas ha manifestat en els seus darrers dies les seves discrepàncies amb Martorell per considerar que aquest ha volgut conformar tot l'equip directiu d'IB3 sense cap tipus de consens ni diàleg. La periodista ha arribat a plantejar la possibilitat de no incorposar a la direcció adjunta de l'ens per aquest fet i per això el seu nomenament no es va dur ahir a la reunió del consell d'administració. Solivellas ha mostrat especialment interès que es negociï la direcció dels informatius.

Pel que fa als nomenanments que sí s'informaren en el consell d'administració, Caterina Sitjar serà la directora d'IB3 Ràdio; Nekane Domblás, periodista que fins ara treballava al diari Última Hora, serà la responsable dels informatius d'IB3 Televisió, mentre que Tomàs Ibarz, que ho feia a Última Hora Ràdio, dirigirà els informatius al mateix mitjà de l'ens. Alfredo Conde serà el director d'Antena de la televisió, mentre que Arturo Orrico continuarà provisionalment com a director adjunt en aquest lloc.

Encara queda per conèixer qui ocuparà alguns llocs de la direcció, com és el cas de la secció d'Esports, per a la qual es perfila el periodista Jordi Calleja, fins ara subdirector d'aquesta àrea a més de ser presentador dels informatius.

El nou director general d'IB3 també va informar el consell d'administració del cessament dels directius que encara continuaven al seu lloc. Són Victòria de Miguel, com a directora de Coordinació; Rafel Company, assessor; Javier Coromina, director de Màrqueting i Publicitat; Àngela Seguí, directora de Relacions Institucionals; José María Castro, director d'informatius; Pilar Moyà, subdirectora de la mateixa àrea, i Kika Ramis, com a directora de la ràdio pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.