algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

L'oposició qualifica de «fictici» el superàvit de 500.000 presentat per l'equip de govern del PP

El darrer ple ordinari de Llucmajor abans de les vacacions d'agost resultà més polèmic que no es preveia al principi. El decret amb el qual es donà compte d'un superàvit de 564.744'48 euros a l'hora de tancar l'exercici econòmic de 2006, exasperà l'oposició. De fet, es manifestà totalment en contra d'aquests comptes presentats per la regidora Margalida Roig, responsable dels comptes municipals.

Joana Lluïsa Mascaró, portaveu del grup nacionalista, fou de les més crítiques. «L'Ajuntament diu que hi ha superàvit, però resulta que hi comptabilitzen ingressos que no arriben ni arribaran mai», indicà. I afegí que «el Consistori sempre infla els pressuposts i en el capítol d'ingressos hi comptabilitzen 39 milions d'euros». Mascaró posà de manifest que «no hi pot haver superàvit si tenen un romanent de tresoreria negatiu de 4'7 milions d'euros. L'Ajuntament té obres pendents, però no té partides econòmiques guardades». Tant el PSM com el PSOE demanen l'informe financer municipal a l'equip del batle.

Segons la nacionalista Joana Lluïsa Mascaró, «l'equip de govern popular ha de reconèixer la mala situació econòmica de les arques municipals. Deu gairebé 30 milions d'euros al banc i gairebé 19 als creditors». De tota manera, els comptes de l'Ajuntament tornaran a ser motiu de debat aquest mes de setembre. En el ple ordinari d'ahir, només es va tractar la resolució del conveni de col·laboració entre la CAIB i l'Ajuntament per a les obres de cobriment de la pista poliesportiva, un projecte ja conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.