nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Absolta d'homicidi imprudent l'acusada de la mort de l'exbatle de Formentera

La sentència la condemna a quatre mesos de presó per un delicte de lesions

El Jutjat Penal número 2 d'Eivissa ha absolt María Rosa P.B. de l'homicidi imprudent de Bartomeu Ferrer Marí, exbatle de Formentera. La sentència, que també l'absol del delicte de maltractament familiar, la condemna tanmateix a quatre mesos de presó i al pagament d'una multa per lesions i imprudència lleu.

La sentència considera provat que l'acusada i l'exbatle continuaven veient-se regularment tot i haver trencat ja una antiga relació sentimental, fruit de la qual varen tenir una filla l'any 1996.

Una d'aquestes trobades es produí a començament del mes de gener del 2005, quan els tres es traslladaren de Formentera a Eivissa per visitar un amic.

Després d'un llarg sopar en el qual ambdós begueren vi i cava, es retiraren a les seves habitacions, on es va produir l'incident que va originar, al cap d'un mes, la mort de Bartomeu Ferrer Marí.

Baralla  

Tot començà quan l'home volgué mantenir relacions sexuals amb ella. Ferrer es va posar damunt la dona, però aquesta va reaccionar copejant-lo amb una coça al pit.

L'exbatle de Formentera caigué del llit i sofrí un cop per l'impacte amb un bressol. A partir d'aquell moment va començar una discussió entre tots dos. María Rosa el colpejà un parell de vegades amb la mà a la cara, el va mossegar i fins i tot li tirà el seu telèfon mòbil a la cara, cosa que li provocà un tall net devora l'ull esquerre.

Posteriorment, l'acusada li netejà les ferides amb una tovallola, a més de posar-li gel, i tots dos se n'anaren a dormir, després de donar per tancat l'incident que havien protagonitzat.

L'endemà, María Rosa explicà la brega a l'amic que els havia convidats, i li digué que «Bartomeu em va provocar i li vaig pegar dues bofetades».

L'amic va fer una primera visita a l'exbatle. Encara que tenia un ull inflat, aquest li explicà que no volia anar al metge.
L'endemà, l'amic va trobar Bartomeu Ferrer Marí estirat en terra i inconscient. L'exprimer edil va ser traslladat a l'hospital de Can Misses, a Eivissa, amb un hematoma subdural que va requerir tractament quirúrgic. El seu estat va empitjorar i va quedar en coma durant un mes, fins que finalment morí per una aturada cardíaca per infart cerebral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.