cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Tots els nivells començaran el pròxim curs en les instal·lacions del col·legi Duran Estrany

Els tècnics de l'Ibisec visitaren ahir les obres de construcció de tres noves aules al centre educatiu

Els alumnes dels cursos de quart, cinquè i sisè de primària podran començar el pròxim curs escolar al col·legi públic Duran Estrany. Aquests alumnes estigueren bona part del curs passat a la biblioteca municipal de la localitat, per les obres de l'escola. Així ho preveu el batle de Llubí, Tomàs Campaner (PP), després que ahir dematí els tècnics de l'Ibisec visitassin les obres d'ampliació del centre.

L'edifici on hi ha les aules d'aquests cursos està en obres, però perquè els alumnes puguin començar al col·legi, s'ha arribat a una solució momentània fins que les tasques no hagin finalitzat. De moment tapiaran una paret, de manera que els alumnes entraran a través d'una aula els primers mesos, i així no podran accedir a la zona d'obres.

Divendres, membres de l'Ajuntament i de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes es reuniren amb el director general de Planificació i Centres, Miquel Martorell, per arribar a algun tipus d'acord sobre la situació.

La presidenta de l'Ampa, Maria Bergas, assegurà que «de moment estam contents perquè l'Executiu nou ha respost aviat a la nostra preocupació».

«Els alumnes podran començar el curs a l'escola, que era la nostra màxima preocupació,» va afegir la presidenta de l'Ampa. El batle també manifestà la seva satisfacció perquè els alumnes podran iniciar les classes al col·legi, i assegurà que «des de la Conselleria ens lliuraran un calendari dels terminis de les obres, però segurament a començament de 2008 ja estaran enllestides».

Les tasques d'ampliació del centre inclouen la construcció de tres aules noves de 35 metres quadrats cadas una, una aula de psicomotricitat de 36 metres quadrats i un gimnàs de 180 metres quadrats. A més, s'instal·larà un ascensor per eliminar les barreres arquitectòniques de l'edifici.

El pressupost de l'obra és de 817.703 euros i és subvencionat de manera íntegra per la Conselleria d'Educació, que també es farà càrrec d'equipar les instal·lacions.

El termini d'execució que havia establert en un principi la Conselleria, era de 8 mesos. Aquest termini s'ha incomplert, cosa que ha provocat les queixes dels pares i les mares dels alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.