nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PP vol que el Govern li entregui l'informe jurídic sobre l'hospital

També vol el referent a les troballes arqueològiques a Son Espases

El Partit Popular ha començat la seva ofensiva política per impedir que el nou Govern procedeixi a la paralització de les obres del nou hospital de referència al solar de Son Espases i traslladi el projecte a un altre indret.

El grup parlamentari popular presentà ahir un escrit a la Mesa del Parlament en què sol·licita a l'Executiu autonòmic una còpia de l'informe jurídic que ha encarregat en relació a aquesta qüestió. Dijous passat el president Francesc Antich anuncià que ja tenia a les seves mans aquest estudi i que el seu Govern prendria una decisió de manera imminent.

Amb la mateixa intenció, la diputada del PP i exconsellera de Sanitat, Aina Castillo, també presentà un altre escrit a la Cambra demanant l'informe relatiu a les troballes arqueològiques descobertes en els terrenys de Son Espases que ocupen les obres de l'hospital i els voltants de la zona.

Aquestes troballes són les que motivaren la setmana passada la decisió del Consell de Mallorca d'ampliar 63.000 metres quadrats l'àrea afectada on s'ha suspès cautelarment el projecte fins a avaular les restes arqueològiques que s'hi han localitzat.

Pel que fa a l'informe jurídic, aquest va ser encarregat a l'Advocacia de la Comunitat pel mateix Francesc Antich just després de prendre possessió del càrrec amb l'objectiu d'analitzar les conseqüències jurídiques, econòmiques i patrimonials que es derivarien de paralitzar definitivament el projecte.

El nou Executiu s'ha compromès, segons l'acord recollit en el pacte de governabilitat, a aturar de manera cautelar les obres mentre s'estudia la viabilitat de traslladar el projecte a un altre emplaçament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.