algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El 90% de centres públics es troba en reformes aquest estiu

Cort ja fa obres a les escoles per iniciar el curs amb condicions

El 90 per cent de les escoles públiques de la capital mallorquina necessiten petites obres de reforma i de manteniment. Aquests treballs es fan a gairebé la cinquantena de col·legis d'infantil i primària que té Palma i que es troben ubicats a les distintes barriades .

És per això que l'Ajuntament, que manté les competències del manteniment dels centres que circumden el seu àmbit d'actuació, ja ha previst i programat engegar aquestes reformes, per facilitar que, amb vista al setembre, tot estigui a punt per rebre els alumnes en condicions. La idea, també, és evitar que les classes no es vegin «interrompudes» o dificultades per unes obres fora de termini, retardades o que no havien estat incloses dins el calendari d'actuacions.

Així, la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma ha previst aquest estiu distintes actuacions a realitzar sobre les infraestructures educatives d'aquestes escoles. En aquest sentit , devers 34 centres requereixen obres de paleta, la majoria per arreglar paviments o desnivells dels patis. En canvi, set centres seran sotmesos a actuacions de fontaners per problemes amb canonades o pluvials, mentre que trenta-nou hauran de renovar les instal·lacions elèctriques. Precisament, aquest és el problema que més afecta les escoles.

A banda d'aquestes actuacions «més destacades», les escoles necessiten altres manteniments menors. Aquests són fusteria a nou centres, serralleria a vint-i-cinc, cristalleria a sis escoles, canvis de persianes a nou col·legis i pintura a nou més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.