algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Casas i Galmés presideixen per primer cop la graduació a la UIB

Nombroses autoritats assitiren al lliurament dels 384 diplomes

Ahir de capvespre es congregà al campus de la UIB, a la carretera de Valldemossa un nombrosíssim públic per veure d'aprop el lliurament de diplomes a la major part d'alumnes que aquest juny han finalitzat els seus estudis universitaris. En concret hi participaren 384 estudiants de totes les carreres que es cursen a l'actualitat a la Universitat de les Illes Balears. També es lliuraren els diplomes als primers titulats oficials de màsters de la Universitat.

L'acte fou presidit per la rectora de la UIB, la doctora Montserrat Casas, juntament amb la consellera d'educació del Govern, Bàrbara Galmés. Es dóna el fet que per a les dues aquesta era la primera vegada que encapçalaven aquest event, donat que les seves eleccions s'han produït enguany. Per completar el marc de personalitats s'hi donaren cita també la batlessa de Palma, la senyora Aina Calvo, la Presidenta del Consell de Mallorca, la també socialista Armengol, i els consellers de Sanitat i Esports i Joventut. Aquest important nombre de càrrecs públics assistents a l'acte es deu a la importància de la Universitat, com el més elevat òrgan educatiu a les Balears.

Amb una puntualitat un poc laxa la processó acadèmica va iniciar la celebració, amb l'acompanyament d'un quintet de metall. La presidència del lliurament va correr a càrrec de la rectora, com no podia ser d'altra manera, amb la senyora Galmès asseguda a la seva dreta. L'alumna Eva Vives pronuncià un parlament en nom de tots els estudiants que rebien la seva graduació. En aquest va expressar la seva satisfacció per l'experiència i per haver superat les expectatives a la seva entrada a la Universitat, tot agraint qui ho han fet possible.

Per la seva banda, Galmès pronuncià un discurs en acabar el lliurament dels títols. La consellera felicità calurosament tots els que havien aconseguit enguany aquest repte i anuncià diverses iniciatives per potenciar l'excel·lència de l'educació secundària, reconeixent els mèrits d'aquells estudiants que destaquin més amb matrícules universitàries gratuïtes, en un intent d'acostar l'educació secundària als estudis universitaris com una aposta de futur per una societat i avançada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.