nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Martorell serà elegit avui director d'IB3 i Sampol senador autonòmic

El Bloc pensa en Miquel Cardell perquè dirigeixi la ràdio pública

El periodista Antoni Martorell, fins fa poc director insular de Comunicació del Consell de Mallorca, serà elegit avui director de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears, màxim responsable d'IB3.

En el mateix ple es designarà l'exvicepresident del Govern, el nacionalista Pere Sampol, com a senador autonòmic. UM, que ha vist amb recel aquesta proposta, també hi votarà a favor. Sampol es convertirà en el primer nacionalista de Balears que arriba a la cambra alta.

Aquests seran els dos punts forts del segon ple de la legislatura, en el qual a més es faran efectives les dimissions com a diputats socialistes de la consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, i de l'alt càrrec del Govern Tomeu Llinàs. Seran substituïts per Xisco Dalmau i Antoni Garcias Simon.

Pel que fa a IB3, els socialistes encara no han fet efectiva la seva oferta al PP perquè proposi un dels tres adjunts a la direcció de la cadena. Els socialistes plantejaran aquest matí als populars que proposin noms de consens. Amb tot, no esperen que el PP voti a favor de l'elecció de Martorell com a director general.

Els altres dos directors adjunts seran per al PSIB i per al Bloc. Els primers proposen la corresponsal de TV3 Margalida Solivellas; mentre que el Bloc encara no ha fet públic el seu candidat. Sí que s'ha conegut que el Bloc pensa en el periodista de RNE Miquel Cardell com a director de la ràdio pública autonòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.