cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Detingut un home a Santanyí per voler matar la seva dona i el sogre

L'acusat s'enfrontà als agents de la Guàrdia Civl que l'arrestaren

Un home de nacionalitat xilena, que resideix en una urbanització del municipi de Santanyí, va ser detingut en la matinada d'ahir per agents de la Guàrdia Civil acusat d'haver intentat matar la seva dona i el seu sogre durant una acalorada discussió familiar.

Fou la dona de l'arrestat qui va aconseguir avisar per telèfon per demanar ajuda i quan els funcionaris policíacs es van presentar al domicili, on s'estava produint l'agressió, el presumpte agressor, de mitjana edat, es trobava en un estat de gran nerviosisme que fregava la desesperació.

La seva dona va relatar que l'home l'havia amenaçada de mort amb unes tisores i que li havia advertit que també tenia intenció de matar el seu pare, que viu a la casa amb el matrimoni. Els dos fills de la parella foren testimonis de l'enfrontament domèstic.

L'acusat es troba en tractament de desintoxicació de la cocaïna i no tenia, fins a la data, antecedents policíacs. Quan els agents de la Guàrdia Civil van intentar calmar-lo, l'individu s'hi va enfrontar violentament i va haver de ser reduït per la força.

Agressions  

Després, una ambulància es va personar a la casa de Santanyí i el xilè intentà agredir també els facultatius que volien atendre'l.
Finalment, l'home fou emmanillat i conduït als calabossos de la caserna, on ahir al matí li van prendre declaració.
L'acusat, a més a més dels seus problemes amb la cocaïna, pateix una certa dependència de l'alcohol.
En les pròximes hores serà posat a disposició judicial als jutjats de Manacor, on és previst que declari pels fets dels quals se l'acusa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.