algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Arrestat a la Platja de Palma per fotografiar nins jugant a l'arena

Uns pares li prengueren la càmera i descobriren les fotos de menors

Un jove de nacionalitat americana i la identitat del qual no ha transcendit per ara, va ser detingut ahir horabaixa per la Policia Local perquè feia fotos a infants petits. Els fets varen tenir lloc en una replena Platja de Palma. El sospitós captava imatges fotogràfiques de nins i nines petits que jugaven a l'arena o a vorera de mar, suposadament per col·locar-les després en pàgines de contingut pederasta d'internet. L'acusat s'havia mesclat entre els milers de banyistes que passaven la calorosa jornada d'ahir a s'Arenal i, de manera dissimulada, va començar a fer fotografies de menors que jugaven damunt l'arena o bé arran de mar. Tanmateix, uns pares que no eren gaire enfora repararen en l'actitud sospitosa del jove i decidiren dirigir-se tot d'una cap a ell.

D'aquesta manera, abans que el jove pogués fugir, els pares aconseguiren prendre-li la càmera fotogràfica que duia i miraren pel visor de l'aparell digital quina classe d'imatges havia captat. Hi sortien desenes i desenes d'instantànies de nines de curta edat fotografiades en biquini o d'infants nus. El presumpte pederasta va ser retingut pels pares, enrabiats, fins que arribà a la platja una unitat de la Policia Local de Palma. Els agents procediren a la detenció del jove sospitós, després d'haver escoltat la versió tant dels pares com d'altres testimonis.

La càmera fotogràfica va ser intervinguda com a prova inculpatòria contra ell.
Per la seva banda, el jove americà va intentar exculpar-se de les acusacions i va assegurar que era un aficionat a aquella classe de fotografies, però tanmateix en va oferir una versió contradictòria.

Aquests darrers mesos, tant la Guàrdia Civil com la Policia han portat a terme, per tal de detectar-los, diverses investigacions sobre alguns individus sospitosos que freqüenten les platges proveïts de les seves càmeres fotogràfiques i que capten imatges.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.