algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Anticorrupció vol tenir localitzada la dona que comprà Son Bunyola

Marta Monica Hore declarà en el marc de l'operació Llampec

El fiscal Anticorrupció, Juan Carrau, demanà ahir al jutge que la britànica titular de Son Bunyola (Banyalbufar), Marta Monica Hore, comparegui cada quinze dies davant les autoritats espanyoles. Hore viatjà des d'Anglaterra per declarar com a imputada davant el jutge que instrueix el cas de blanqueig de capitals en el marc de l'operació Llampec, Antoni Garcías. La petició de Carrau significaria que Hore hauria de comparèixer periòdicament al Consolat espanyol. Una mesura que fou rebutjada per la seva defensa.

La ciutadana britànica, que manté una relació d'amistat i confiança amb el misser Alexandre Feliu, intentà demostrar al jutge la licitud de tots els seus béns per dissipar així qualsevol sospita que l'assenyali com a «dona de palla» de les presumptes operacions fraudulentes del bufet Feliu. Segons la seva defensa, representada pel misser català Andrés Jiménez de Parga, la declaració d'Hore va fer un «tomb» en el cas perquè demostrà que l'origen dels doblers investigats és «producte de la feina» del seu marit, Christian Hore.

La imputada arribà als jutjats amb el seu misser una estona abans de l'hora en què estava citada, intentant evitar així les càmeres que l'esperaven a l'entrada.

Bona part de les preguntes del fiscal Anticorrupció se centraren en els doblers que s'empraren per la compra de Son Bunyola. Però Carrau també s'interessà per altres finques que estan al seu nom, com la casa de Sa Marina i d'altres propietats que té a Deià.

La declaració durà al voltant de les dues hores i hi estigueren presents bona part dels advocats de la família Feliu. Durant la compareixença, a banda de la Fiscalia Anticorrupció, l'advocat de l'Estat i el misser que defensa Alejandro Feliu li feren algunes preguntes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.