nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

El batle lleva Pere Seguí com a cap d'Urbanisme després de 12 anys

PSOE-PSM pensa que és un «càstig» per l'afer de les denúncies

El batle major del municipi de Selva, Joan Rotger (PP), serà l'encarregat de gestionar l'àrea d'Urbanisme durant els propers quatre anys.
D'aquesta manera, el batle pedani de Caimari, Pere Seguí "conegut com es Figueroler", deixarà de tramitar les llicències d'obra així com ho ha fet els darrers 12 anys, d'ençà que el PP governa en aquest ajuntament.

Les àrees que gestionarà Seguí, a més de la pedania de Caimari, seran les de Cementeris (al municipi, n'hi ha tres en total), Turisme i Serveis Municipals.

El portaveu de la coalició PSOE-PSM, Vicenç Villalonga, és del parer que «aquest canvi de gestió en l'àrea d'urbanisme constitueix un «vot de càstig» per a Pere Seguí, qui ha monopolitzat aquesta regidoria durant dotze anys i, en els darrers mesos, s'ha trobat amb una denúncia a la Fiscalia de 30 obres que presumptament vulneren la normativa urbanística».

Simó Gual, l'únic regidor d'UM a l'Ajuntament, pensa que «el fet que sigui el batle qui s'encarregui de l'àrea d'Urbanisme és un indici que es podrà fer una bona gestió».

«Rotger és misser, i per tant, està avesat a tractar temes de normativa urbanística. La seva gestió al cap d'aquesta àrea, ara que ja no és Director General d'Interior del Govern serà coneixedora», digué Gual.

Per la seva part, Rotger, digué que les declaracions de Villalonga «tot i que està en el seu dret d'opinar, estan totalment infundades». «El fet que Pere Seguí a partir d'ara no se'n cuidi de la regidoria d'Urbanisme correspon a una redistribució de les àrees de govern», digué el batle major.

Un dels principals objectius, per a Rotger, durant aquests quatre anys serà la de tramitar l'aprovació de les Normes Subsidiàries, que és document que s'en carrega d'ordenar el creixement urbà de cada municipi. Selva és un dels pocs municipis de Mallorca que encara no té Normes Subsidiàries.

«Farem una sèrie de reunions amb l'equip de tècnics municipals per fer possible l'aprovació», digué Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.