nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

«Narcos» de Son Banya persegueixen un home que robà cocaïna al poblat

El lladre demanà l'ajuda d'una patrulla de la Policia Local de Palma i quedà detingut

95302
L'autor del robatori només ha dit que el perpetrà a Son Banya, sense concretar en quina adreça.

A primera hora de la matinada d'ahir una patrulla de la Unitat d'Intervenció Immediata (UII), de la Policia Local de Palma, efectuava el servei de vigilància pel carrer d'Aragó, quan els agents varen veure un turisme de la marca Opel Vectra que els avançava i el conductor els feia senyes amb un braç perquè s'aturassin.

Un cop aturats ambdós vehicles, els agents comprovaren que l'Opel presentava desperfectes greus al para-xocs de darrere, que duia arrossegant i, a més, el vidre de davant estava romput.

El conductor, que quedà detingut, fou identificat com a José María V., de 36 anys. Presentava símptomes de trobar-se sota els efectes del consum d'alcohol i de substàncies estupefaents. En demanar-li que que mostràs què duia a les butxaques, en tragué una «roca» que segons sembla era cocaïna, amb un pes total de 24'69 grams.

A continuació, i de manera voluntària, manifestà als agents que s'havia desplaçat amb un amic al poblat de Son Banya per comprar-hi droga. Quan ja eren allà, va veure que una casa era oberta i il·luminada, i va sostreure d'una taula la partida de cocaïna en qüestió.

L'home no pogué especificar l'adreça de la casa i afegí que el seu amic no havia participat en el robatori. També comentà que després del robatori havia pujat al seu cotxe i que, quan es disposava a arrancar, li romperen el vidre davanter i un altre cotxe es posà davant el seu. Tot i la col·lisió, aconseguí fugir i fou perseguit per un BMW que l'anava copejant per darrere, i que finalment fugí en veure la Policia.

Els agents localitzaren el vehicle perseguidor al poblat i el cas va passar després al Cos Nacional de Policia. Així, el Grup d'Estupefaents es va fer càrrec de les investigacions.

Perseguidors

Per la seva banda, la Policia Local de Palma va identificar el titular del cotxe perseguidor, que presentava desperfectes al para-xocs de davant i altres danys. El detingut va confessar també que havia anat al poblat de Son Banya amb un amic i que aquest havia quedat al poblat quan ell en fugí.

A l'horabaixa, efectius del Grup d'Estupefaents de la Policia Nacional aconseguiren localitzar el suposat «amic». Aquest individu assegurà que estava bé i que havia acompanyat el detingut perquè anava «una mica begut». El detingut va quedar ingressat als calabossos de la Direcció del CNP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.