muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Queixes veïnals per la construcció d'una nau industrial en zona rural

La creació d'aquesta infraestructura causa un gran impacte visual

La construcció d'una nau industrial annexa al dipòsit municipal que es troba situat en el camí de ses Quarterades ha suscitat les queixes d'alguns veïns de la zona, que consideren que la nova infraestructura pública ocasiona un gran impacte visual en l'entorn rural on s'aixeca.

L'empresa Llull Sastre està construint una nau industrial de gran altura en uns terrenys urbans ubicats al costat del camí de ses Quarterades, a molt pocs metres de les instal·lacions municipals utilitzades pel departament de Manteniment de l'Ajuntament de Calvià.

Segons han informat fonts del Consistori, una vegada finalitzades les obres, aquest recinte passarà a formar part del dipòsit municipal que gestiona precisament l'àrea de Manteniment.

Construcció permesa

Malgrat que als terrenys on s'està executant aquesta obra pública està permesa la construcció d'aquest tipus de naus industrials, els veïns de la zona sostenen que la seva aparició al mig d'un entorn rural tan idíl·lic com el del camí de ses Quarterades constitueix un considerable impacte visual que trenca l'harmonia de l'indret.

Elsveïns no dubten de la necessitat d'ampliar el dipòsit municipal, no obstant això, es lamenten també que el Consistori calvianer no hagi encarregat la construcció de la nau en qüestió en un dels diversos solars municipals que hi ha al polígon industrial de Son Bugadelles, on l'edificació d'un recinte d'aquestes característiques no hauria ocasionat cap esborrall en un paisatge rural i, en conseqüència, no hauria suscitat les queixes de les persones que hi viuen a l'entorn.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.