algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

El PP estatal eludeix comentar l'actuació de la Fiscalia a Eivissa per la «seva falta d'independència»

Critica el «baix prestigi» de les decisions de l'òrgan

El secretari de Comunicació del PP, Gabriel Elorriaga, va eludir comentar ahir la denúncia de la Fiscalia de Medi Ambient de les Balears contra el Pla Territorial d'Eivissa i Formentera en considerar que aquesta institució ha demostrat «no ser independent».

Elorriaga, en una roda de premsa a la seu estatal del seu partit, es va referir així a la decisió de la Fiscalia balear d'actuar per indicis de delicte en la redacció i aprovació del pla territorial contra la consellera en funcions de Vies i Obres, Estela Matutes, Josep Sala, batle de sant Antoni de Portamany, el conseller de Patrimoni, Joan Marí Tur i el diputat Antoni Marí Tur. «No tenc cap comentari per fer. A hores d'ara, les actuacions de la Fiscalia, en general, tenen nivell de prestigi tan baix que no mereixen cap comentari polític, va declarar Elorriaga.

El secretari de Comunicació del Partit Popular va afegir que el seu partit només parlaria d'aquest assumpte si hi hagués «alguna actuació rellevant d'alguna autoritat independent en el futur, però no quan actuï la Fiscalia».

La denúncia de la Fiscalia de Medi Ambient de les Balears és el resultat de les diligències informatives obertes i de les investigacions realitzades arran d'una denúncia de l'associació GEN-GOB d'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.