algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Denuncien el 'professor miracle' per amenaces constants a un company

L'instructor d'autoescola ha estat demandat diverses vegades

Un dels professors d'autoescola més coneguts arreu de Mallorca ha estat denunciat un total de quatre vegades al llarg del darrer mes per haver amenaçat i colpejat presumptament un excompany de treball després que aquest li comunicàs que havia decidit abandonar la seva autoescola. El denunciat, anomenat Tomás L.H., és conegut de manera popular com el «professor miracle» gràcies als seus mètodes d'aprenentatge. El professor obté un elevat percentatge d'aprovats entre els alumnes que assiteixen a les seves classes per obtenir el carnet de conduir. La víctima d'aquests episodis denunciats és precisament un dels nebots del denunciat, que treballa com a professor de práctiques en la mateixa autoescola.

Segons consta en les denúncies presentades, els problemes van començar fa devers un any, quan el jove li va explicar al seu oncle que volia examinar-se per treure's el títol de professor de formació viària i marxar a provar fortuna a una altra autoescola. A partir d'aquell moment el nebot començà a sentir en boca del seu oncle frases amenaçants tals com, per exemple: «si no treballes per a mi, oblida't de trobar feina a l'Illa» o «si te'n vas contractaré un «matón» i t'arruïnaré la vida».

Aquestes amenaces es van concretar el passat dia 30 de maig, quan el jove va ser agredit en ple carrer pel fill de l'anomenat «professor miracle». A partir d'aquest incident l'al·lot ja no s'atrevia a sortir de la seva casa tot sol i només ho feia quan anava «escortat» per diversos dels seus amics. La primera vegada que el jove es decidí a arriscar-se a sortir al carrer sense cap companyia va ser el passat 28 de juny. No va ser una bona idea, ja que quan es disposava a entrar en una perruquerria va ser abordat pel seu oncle. Tomás començà a sacsejar-lo mentre li deia: «saps de sobres que estic boig, que no tinc control (...) fins que no et trenqui tots els ossos i et mati no pararé», li amenaçà el professor, segons consta en la denúncia.

Només tres dies després, el professor d'autoescola va ser novament denunciat, aquesta vegada per haver agredit la jove víctima i el seu pare en les escales d'un edifici. L'última amenaça es va produir via Internet el passat dijous 5 de juliol, quan la víctima va descobrir un missatge en el qual el seu oncle li deia: «ja us arribarà l'hora».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.