nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Intenta matar-se a l'autopista de Llucmajor xocant contra un pont

El conductor fugí i fou localitzat mentre es colpejava amb una pedra

La Policia Local de Llucmajor i la Guàrdia Civil es mobilitzaren ahir per interceptar un conductor que s'estavellà a l'autopista d'aquella localitat expressament, per treure's la vida, i després fugí corrent, camp a través.

L'accident es produí en el darrer pont de l'autopista, abans de l'arribada al tram que enllaça amb Campos. Un Seat Ibiza intentà llançar-se contra un dels pilars, però topà amb el guardarail i sortí rebotat. El vehicle sofrí alguns danys i el que en un principi semblava un accident normal prengué aviat un altre caire.

El conductor sortí desesperat del turisme, travessà l'autopista i s'escapà per una finca limítrof. La Policia no trobà el conductor, però al poc temps es presentà a la caserna un taxista que declarà que acabava de topar-se, en el Camí de Son Marrano amb un jove ensangonat. Els agents, recolzats per la Benemèrita, es desplaçaren fins al lloc i trobaren l'individu, d'uns 32 anys, molt alterat. Quan veié els funcionaris emprengué una veloç fugida, i els perdé la pista de nou.

Els policies rastrejaren les finques dels voltants i al final el trobaren ocult darrere una mata, colpejant-se el cap amb una gran pedra, mentre cridava: "Vull morir".

El jove fou reduït pel seu propi bé i l'evacuaren fins a un centre sanitari, on l'atengueren de les lesions que ell mateix s'havia ocasionat a la zona cranial.

El seu vehicle fou retirat de l'autopista, perquè no provocàs altres accidents, i la Policia Local cercà la família del suïcida, per informar-la del que havia ocorregut.

El pare relatà que el seu fill estava darrerament molt afectat per una estafa que havia sofert i que l'havia descentrat per complet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.