nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.8°

Joana Maria Pascual (UM) es perfila com a nova presidenta de la Mancomunitat del Pla

Joana Maria Pascual, regidora d'Unió Mallorquina d'Ariany, es perfila com la nova presidenta de la Mancomunitat del Pla. Aquests dies s'han dut a terme diferents negociacions amb dos fronts oberts.

Per una part, UM amb els representants de Porreres, Ariany, Sant Joan, Costitx i Sencelles intentaran rebre el suport per a Pascual de Vilafranca (Més Vilafranca), Algaida (PSOE) o Petra (PSM). Per altra banda, el PP amb els vots assegurats dels municipis del seu partit, (Sineu, Montuïri, Llubí, Maria i Santa Eugènia) negocien per aconseguir que Tomàs Campaner, batle de Llubí, repeteixi com a president de l'organisme supramunicipal quatre anys més.

A pesar d'aquesta situació, la millor situada és Joana Maria Pascual ja que UM hauria aconseguit el suport de Francesc Miralles, batle d'Algaida, i de Jaume Sansó (Vilafranca) o Joan Font (Petra). En els dos darrers casos, encara hi ha dubtes. Sansó espera que el seu suport a la candidata d'UM, és vegi reflectit en el seu municipi on el seu partit governa en minoria. i necessita el suport de l'únic regidor de UM, Antoni Nicolau. Pel que fa al suport de Joan Font de Petra, aquest hauria vinculat el seu suport a Pascual si UM el vota a ell com a president del Fons Mallorquí de Solidaritat, organisme integrat pel Consell de Mallorca i els municipis de l'illa.

A favor de Pascual podria votar Lloret, municipi on hi ha un govern de pacte Independents-UM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.