algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

El Bloc avisa que el PP ha gastat el 125% del pressupost del Dijous Bo

Francesca Vives assegura que «serà mal de fer arribar a final d'any»

El grup municipal del Bloc a l'Ajuntament d'Inca assegura que l'equip de govern (PP) «ja ha gastat el 125% de la partida per a fires i festes i per al Dijous Bo, i encara no hem passat ni les festes patronals; i no s'han contractat els serveis per a les fires anteriors al Dijous Bo ni per a la gran fira», segons manifestà la portaveu del grup municipal del Bloc, Francesca Vives.

Vives manifestà que «des del nostre grup volem fer saber la nostra preocupació en aquest sentit, ja que ens temem que serà molt mal de fer poder arribar a final d'any». Quant a la gran despesa econòmica de l'Ajuntament, Vives assegurà que «la campanya institucional d'abans de les eleccions ha provocat un forat econòmic».

Sobre l'estat actual dels pressuposts municipals, manifestà que «només demanam que es contractin els serveis de les fires i les festes de manera regular, amb una bona gestió a l'hora de contractar-los. Ara que hem començat una legislatura nova, és el moment de fer les coses bé».

La portaveu del Bloc recordà la contractació dels envelats en edicions passades del Dijous Bo, i demanà que «no es torni a repetir la tudadissa de doblers en el lloguer dels envelats, com ha passat altres anys, perquè amb les factures podem veure que es contractaren de manera irregular».

D'altra banda, els nacionalistes també demanen que no es faci un mal ús de les partides extrajudicials, «que serveixen per pagar els imprevists i no per eludir el control dels tècnics, com passa a Inca». S'ha de recordar que aquests darrers anys, l'Ajuntament d'Inca ha hagut d'afrontar grans despeses dels extres. En l'exercici de 2007, l'Ajuntament d'Inca ha hagut d'incloure-hi el pagament de les partides extrajudicials de l'any 2006, que pujaren a 1'5 milions d'euros.

Per acabar, Vives assegurà així mateix que la partida de Cultura també s'ha acabat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.