algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Estaràs critica que amb Antich «el no res i el fum» han tornat al Parlament

La portaveu del PP carrega contra el discurs d'investidura del candidat socialista

La portaveu del Partit Popular al Parlament balear, Rosa Estaràs, llançà ahir dures crítiques contra el candidat socialista a la presidència del Govern, Francesc Antich.

En declaracions als mitjans de comunicació una vegada acabat el discurs d'investidura, Estaràs encetà l'etapa a l'oposició del Partit Popular acusant Antich de fer un discurs «basat en les bones intencions però sense concretar res». En opinió de la portaveu conservadora, les paraules d'Antich «han tornat al Parlament el no res i el fum i s'han caracteritzat pel silenci» per tal de no comprometre's a res i «no fer enfadar els socis de govern». Concretament, Estaràs criticà que Antich no explicàs els models sanitari i educatiu que pensa portar a terme el nou Executiu, com tampoc les polítiques que es desenvoluparan en l'àmbit de l'habitatge.

Pel que fa a l'oferta de diàleg llançada per Antich, Estaràs digué que el PP «ha defensat sempre el consens», sempre que es tracti de propostes concretes.

La portaveu popular avançà que la intervenció del seu grup en el torn de rèplica d'avui se centrarà a demanar «més compromís i més concreció» al líder socialista, com correspon a una «oposició lleial i contundent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.