muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.12°

Sansó: «No em fa por governar en minoria perquè crec en el diàleg»

El batle Jaume Sansó defensa un projecte de poble consensuat

Jaume Sansó té el difícil repte de governar l'Ajuntament de Vilafranca en minoria. Després de vuit anys com a batle amb majoria absoluta sota les sigles del PSM, ara emprèn un camí nou compromès amb l'agrupació electoral Més Vilafranca.

-En un poble avesat a les majories absolutes, com es pot governar en minoria?
-A mi no em fa gens de por governar en minoria perquè quan teníem majoria absoluta ja cercàvem el consens amb la resta de partits i els implicàvem en el dia a dia de la Sala. La cultura del diàleg i del consens ja fa estona que la practicam, però efectivament hi haurà coses que canviaran, però tenc fe que vagi bé.

-Teniu sensació d'inseguretat?
-No perquè confii en la voluntat tant del PP com d'UM per consensuar un projecte de poble entre tots. Hem de superar problemes d'enrere i posar els interessos generals dels vilafranquers per sobre dels particulars i partidistes. Si tot va així, l'èxit està garantit. Estic convençut que tots ho veim igual.

-Quins projectes es troben en marxa en aquests moments?
-Bé, en marxa tenim les obres de restauració de la rectoria vella amb la recuperació del seu pati, i en uns dies estarà acabada la pista de pàdel prevista al poliesportiu. I el mes d'agost ja podran començar les obres del pavelló, que ben segur serà una infraestructura de primera qualitat per als nostres esportistes i veïns.

-I amb vista al futur?
-Com a conseqüència de l'homologació de l'escoleta de 0 a 3 anys a ca ses Monges, hi haurem de dur a terme una sèrie d'obres de millora en aquest sentit. També tenim pensat fer diverses actuacions de reforma a l'edifici de l'Ajuntament. A més, tornarem a reclamar al Govern balear la urgent reforma integral del col·legi d'Es Cremat.

-Quan arribaran les noves normes?
-Aviat seran al Consell de Mallorca perquè les aprovi definitivament i després passaran per ple. Serà una gran passa cap a la sostenibilitat de l'urbanisme a Vilafranca, que serà molt restrictiva amb les grans promocions immobiliàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.