cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Entesa contribueix a la formació de 15 governs municipals de progrés

El partit valora positivament «el gir polític que ha registrat el país»

Entesa per Mallorca ha valorat de manera molt positiva la seva contribució a la formació de 15 governs municipals d'arreu de Mallorca, ja sigui mitjançant candidatures pròpies, en coalició o donant suport a agrupacions independents.

Segons els nacionalistes, els resultats de les candidatures impulsades per Entesa «són principalment bons, sobretot considerant la joventut del partit i el pressupost enorme amb què contava la resta de forces. Es fa, alhora, una valoració positiva en l'àmbit municipal de la bona entesa amb la resta de partits».

Així, Entesa s'ha presentat en solitari a Sóller i en coalició a Sencelles, Muro, Campos, Capdepera, Santa Eugènia i Bunyola; mentre que ha donat suport a les candidatures independents de Son Servera, Vilafranca, Costitx, Lloret, Consell, Artà, Deià i Santa Margalida.

El president de la formació, Gabriel Huguet, ha manifestat que «la força d'Entesa serà determinant per impulsar polítiques a favor dels ciutadans», i afegeix que «hem estat en molts dels municipis on hem contribuït a un canvi de govern, i això fa que participem activament de la política municipal del país».

Així, ha confirmat que «les candidatures, coalicions i partits independents en els quals hem estat presents han tret uns bons resultats i Entesa ha treballat perquè hi hagi una majoria nacionalista i progressista, no tan sols als municipis, sinó també en totes les institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.